Buitenhof Fysiotherapie
De hertog 14
1831 EK Koedijk

T: 072-5645650
M: info@fysiotherapiekoedijk.nl

Wie zijn wij

Fysiotherapie Koedijk bestaat uit een team van 4 therapeuten. Iedere therapeut heeft zijn eigen specialiteiten die u hieronder kunt bekijken.

 

Bernard Proot

Fysiotherapeut / Master of Science Manuele Therapie

Specialisaties:

 • Manuele Therapie
 • Medische Trainingstherapie
 • Medical Taping
 • Mulligan Concept
 • Dry Needling

Bernard heeft na opleiding fysiotherapie aan Hogeschool Thim van der Laan te Nieuwegein de Masteropleiding Manuele Therapie aan de SOMT te Amersfoort gevolgd.  Hij heeft voornamelijk ervaring in de particuliere praktijk en in wijkgezondheidscentra. In de loop der jaren heeft hij diverse specialisaties gedaan zoals Medische Trainings Therapie, Mulligan Concept, Medical Taping en Dry Needling.

 

Ab Valkenburg

Fysiotherapeut / Manueel therapeut

Specialisaties:

 • Manuele Therapie
 • Medical Taping

Ab is al fysiotherapeut sinds 1978 en manueel therapeut sinds 1985 (volgens een zachte methode/Utrecht v.d.Bijl). Hij heeft ervaring opgedaan in de revalidatie, in een ziekenhuis en ten slotte in de particuliere praktijk. Hij heeft ook aan topsportbegeleiding gedaan. Door zijn ruime ervaring kunt u met nagenoeg alle bewegingsproblemen bij hem terecht. Zijn interesse gaat vooral uit naar het goed laten bewegen van alle gewrichten.

 

Daan Liefting

Fysiotherapeut / Manueel therapeut

Specialisaties:

 • Manuele Therapie (in opleiding)
 • Dry Needling Myofasciale Triggerpoints
 • Medical Taping Concept
 • Minor interdisciplinair samenwerken binnen training en sportrevalidatie

Daan heeft de opleiding Fysiotherapie gevolgd op de Hogeschool van Leiden. Hij is afgestudeerd in januari 2015. Tijdens zijn stages en werkzaamheden na de opleiding heeft hij veel ervaring opgedaan met schouderproblematiek. Hij vindt dit complexe gewricht erg interessant en wilt zich hier verder in ontwikkelen.

Daarnaast heeft hij veel affiniteit met sportblessures. Tijdens zijn opleiding heeft hij een minor gevolgd over training en sportrevalidatie. Na zijn opleiding heeft hij gewerkt als revalidatietrainer, fysiotherapeut bij verscheidene voetbalclubs en heeft deelgenomen aan het Netwerk Orthopedie waar hij te maken kreeg met veel patiënten die een nieuwe knie, nieuwe heup of een nieuwe voorste kruisband kregen.

Daan heeft de cursussen Medical Taping Concept en Dry Needling Myofasciale Triggerpoints succesvol behaald. Hierdoor is hij in staat om verschillende klachten te tapen en Dry Needling toe te passen.

Op het moment is hij sinds september 2018 bezig met de master Manuele Therapie aan de SOMT in Amersfoort.

Verder is Daan een sportieve jongen die houdt van voetbal, tennis, skiën en surfen. Hij woont in Alkmaar en is bij Fysiotherapie Buitenhof aanwezig op de dinsdag en donderdag.

 

Christel Betten