Onze therapeuten

Buitenhof Fysiotherapie
De hertog 14
1831 EK Koedijk

T: 072-5645650
M: info@fysiotherapiekoedijk.nl

Nieuws

Hieronder kunt u al onze nieuws items lezen.

Nieuwe collega Christel Betten!!

We zijn trots om te melden dat Christel Betten vanaf maandag 18-1-2021 ons team komt versterken. Ze is aanwezig op maandag en donderdag. Een verdere introductie volgt spoedig.

Lees meer >>

We zijn weer open en volgen de Corona richtlijnen!

We zijn inmiddels weer open en behandelen volgens de meest recente Corona richtlijnen van het RIVM en het KNGF! U kunt ons bellen op 072-5645650 of mailen op info@fysiotherapiekoedijk.nl voor informatie of om een afspraak in te plannen.    

Lees meer >>

corona update 24-3

Helaas moeten wij u melden dat wij alleen nog op afstand, digitaal of onder zeer strenge voorwaarden ‘hands on’ mogen behandelen. Deze zeer strenge voorwaarden t.b.v. ‘hands on’ zijn voor ons niet haalbaar, dus blijft ‘op afstand’ en ‘digitaal’ nog over. Wij zijn telefonisch en per mail bereikbaar indien u vragen heeft, tips nodig heeft […]

Lees meer >>

update Corona 18-3

Indien u valt onder een hoog-risico groep is het verstandig even telefonisch te overleggen in hoeverre wij u momenteel van dienst kunnen zijn: (wij zullen contact opnemen met iedereen die een afspraak voor behandeling heeft staan) Alle personen ≥70 jaar Alle personen >18 jaar met één van onderliggende aandoeningen die een verhoogd risico hebben om geïnfecteerd […]

Lees meer >>

Praktijk is vooralsnog gewoon open tijdens Corona crisis

Hierbij laten wij weten dat wij vooralsnog normaal beschikbaar zijn tijdens deze bijzondere periode. Dit is mogelijk volgens het RIVM en het KNGF indien de hygiëne voorzorgsmaatregelen strikt nageleefd worden:  instructies-corona 200313+NKC+Maatregelen+NL Indien u vragen heeft kunt u ons uiteraard bellen. Ook een skype video-gesprek behoort tot de mogelijkheden, zodat wij op afstand advies op […]

Lees meer >>

Nieuwe collega Stefanie

Onze gewaardeerde collega Lysette heeft onlangs een aanbod van een praktijk dichter bij haar huis geaccepteerd, waardoor wij Stefanie verwelkomen! Binnenkort introduceert zij zich met een berichtje op onze website. Welkome en veel succes Stefanie!

Lees meer >>

Buitenhof Fysiotherapie in Dry Needling register

Onlangs is Buitenhof Fysiotherapie Koedijk opgenomen in het landelijke Dry Needling register na het voltooien van de opleiding extremiteiten en wervelkolom. In de toekomst zal Bernard zich ook gaan richten op kaak- en hoge nekklachten, wat een aparte specialisatie is.

Lees meer >>

Dry Needling nu ook bij Fysiotherapie Buitenhof

Dry Needling is een nieuwe behandelmethode van de fysiotherapeut. Door middel van een speciale techniek worden spieren aangeprikt en raken op die manier snel en langdurig ontspannen.

Dry Needling gebruikt een ‘droge’ (dry) acupunctuur naald en er wordt dus geen vloeistof in de spier gespoten. Bij klassieke acupunctuur worden vaak oppervlakkig meerdere naalden gedurende langere tijd in het lichaam gezet.

Lees meer >>

Fysiotherapeutische verzorging bij de Dijkloop te Koedijk op zondag 10 april!

Op zondag 10 april 2016 wordt de eerste hardloopwedstrijd in en rondom Koedijk georganiseerd! Er is een kidsrun van 650 meter voor 4 tot 8 jaar en een kidsrun van 1,2 km voor 9 – 13 jaar. Daarnaast zijn er de 5 en de 10 kilometer voor de oudere jeugd en volwassenen.

Buitenhof Fysiotherapie zal aanwezig zijn op de startlocatie voor de noodzakelijke sportverzorging tijdens het evenement.

Lees meer >>

Alweer een jaar op de nieuwe locatie en een nieuwe collega

De tijd vliegt! Over 2 dagen zijn we alweer een jaar op onze nieuwe locatie gevestigd. Het bevalt goed op de begane grond en het is een mooi en erg druk jaar geweest. Het werd zo druk dat we sinds kort een nieuwe collega hebben. Rick Molenaar versterkt ons team, hij is fysiotherapeut en bezig met de opleiding Manuele Therapie aan de SOMT te Amersfoort. Hij is beschikbaar op dinsdag en donderdag.

Lees meer >>