Onze therapeuten

Buitenhof Fysiotherapie
De hertog 14
1831 EK Koedijk

T: 072-5645650
M: info@fysiotherapiekoedijk.nl

Nieuws

Hieronder kunt u al onze nieuws items lezen.

Nieuwe collega: Lysette Zeeman

We hebben versterking gezocht om de drukte het hoofd te bieden en zijn heel blij te kunnen melden dat Lysette Zeeman sinds enkele weken als algemeen fysiotherapeut bij ons werkt. Ze is beschikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag!

Lees meer >>

Fysiotherapeutische verzorging Dijkloop zondag 9 april 2017!

Ook dit jaar zijn we weer aanwezig met 3 fysiotherapeuten voor de noodzakelijke verzorging voor-, tijdens en na de Dijkloop! Iedereen heel veel plezier gewenst! http://www.koedijkloop.nl/

Lees meer >>

Buitenhof Fysiotherapie in Dry Needling register

Onlangs is Buitenhof Fysiotherapie Koedijk opgenomen in het landelijke Dry Needling register na het voltooien van de opleiding extremiteiten en wervelkolom. In de toekomst zal Bernard zich ook gaan richten op kaak- en hoge nekklachten, wat een aparte specialisatie is.

Lees meer >>

Dry Needling nu ook bij Fysiotherapie Buitenhof

Dry Needling is een nieuwe behandelmethode van de fysiotherapeut. Door middel van een speciale techniek worden spieren aangeprikt en raken op die manier snel en langdurig ontspannen.

Dry Needling gebruikt een ‘droge’ (dry) acupunctuur naald en er wordt dus geen vloeistof in de spier gespoten. Bij klassieke acupunctuur worden vaak oppervlakkig meerdere naalden gedurende langere tijd in het lichaam gezet.

Lees meer >>

Fysiotherapeutische verzorging bij de Dijkloop te Koedijk op zondag 10 april!

Op zondag 10 april 2016 wordt de eerste hardloopwedstrijd in en rondom Koedijk georganiseerd! Er is een kidsrun van 650 meter voor 4 tot 8 jaar en een kidsrun van 1,2 km voor 9 – 13 jaar. Daarnaast zijn er de 5 en de 10 kilometer voor de oudere jeugd en volwassenen.

Buitenhof Fysiotherapie zal aanwezig zijn op de startlocatie voor de noodzakelijke sportverzorging tijdens het evenement.

Lees meer >>

Alweer een jaar op de nieuwe locatie en een nieuwe collega

De tijd vliegt! Over 2 dagen zijn we alweer een jaar op onze nieuwe locatie gevestigd. Het bevalt goed op de begane grond en het is een mooi en erg druk jaar geweest. Het werd zo druk dat we sinds kort een nieuwe collega hebben. Rick Molenaar versterkt ons team, hij is fysiotherapeut en bezig met de opleiding Manuele Therapie aan de SOMT te Amersfoort. Hij is beschikbaar op dinsdag en donderdag.

Lees meer >>

We zijn verhuisd!

Het is zover, we zijn verhuisd naar De Hertog nummer 14 (in hetzelfde pand recht tegenover autobedrijf De Hertog). Het interieur is volledig verbouwd en aangepast aan onze wensen, alles nagelnieuw! En alles is nu gelijkvloers, waardoor de toegankelijkheid is verbeterd. Er komt op korte termijn nog een groot bord op de gevel, waardoor we nog beter zichtbaar zijn. U bent van harte uitgenodigd in onze nieuwe praktijk!

Lees meer >>

Update verhuizing: 21 februari gaan we over!

De verhuisdatum is bekend!!! Per 21 februari gaan wij verhuizen naar De Hertog 14. Zoals aangegeven tegenover autobedrijf De Hertog.

Vanaf 23 februari zal uw behandeling dan ook plaats vinden op de nieuwe locatie.

Lees meer >>

We verhuizen naar de begane grond!

We zijn verheugd te kunnen melden dat we aan het begin van 2015 gaan verhuizen naar de Hertog 14! Dit is in hetzelfde pand, maar dan op de begane grond (op de hoek tegenover autobedrijf De Hertog). Het heeft verschillende voordelen ten opzichte van onze oude locatie: beter toegankelijk maar nog steeds dicht bij de huisartsenpraktijk zodat de goede samenwerking in stand kan blijven.

Lees meer >>

Bernard is afgestudeerd als Manueel Therapeut

Onlangs heeft Bernard de Masteropleiding Manuele Therapie aan de SOMT afgerond. Buitenhof Fysiotherapie Koedijk beschikt nu dus over een Master of Science in de Manuele Therapie!

Wat houdt een Master of Science in de Manuele Therapie in?

Lees meer >>